Aktiviteter til Sabro Byfest 2022

Der er lagt i kakkelovnen til en forrygende weekend med masser af aktiviteter for både børn og voksne, når Sabro Byfest løber af stablen.

Aktivitetsarmbånd til børn fra 3-15 år kan købes her på hjemmesiden eller i teltet på festpladsen. Pris 180 kr. for hele weekenden eller 100 kr. pr. dag.

Hoppeland for de mindste

Igen i år kan børnene boltre sig i et væld af hoppeaktiviteter fra Hop og Rul. Der vil naturligvis stadig være afgrænset område for de mindste hoppere.
 

High jumper

Et sikkert hit for alle under 100 kg. Oplev byfesten fra en anden vinkel. Lav vilde stunts i syv meters højde. 

Sweeper

Er du hurtig og vågen, så udfodr dine venner i at undgå de roterende pinde på sweeperen.

Klatrevæg

Er du ikke bange for højder? Så er den otte meter høje klatrevæg lige noget for dig.

Kæmpe bobler

Her kan du udfordre dig selv og dine venner på, hvem der kan lave de største sæbebobler med de sjove, forskellige sæbebobleforme.

Tombola

Vind super fede præmier til årets byfest tombola. 

Slå søm i

Er du bedre end din nabo? Test kræfter, teknik og præcision, når I dyster. Hvem får først slået sømmet i? 

Spinning og vin

Vær med når Sabro fitness i samarbejde med KJ Vin kører en times kombineret spinning og vinsmagning. Sabro fitness stiller 14 cykler til rådighed, mens Karsen fra KJ Vin præsenterer diverse vine. Eventet er for alle over 18 år. Først til mølle tilmelding til Henrik på engholm25@hotmail.com.

Bagagerumsmarked

Har du guld i gemmerne, eller trænger du blot til at få ryddet op, så køb en stand til årets bagagerumsmarked. Tilmelding er nødvendig til Louise på lullo7@live.dk.